Muffinssitaikina:
3,5 dl jauhoja
1,75 dl sokeria
0,5 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
0,75 dl rypsiöljyä
1 muna
0,75 dl maitoa
2 dl kuivattuja karpaloita pilkottuna
1/2 tl kanelia
0,5 dl pekaanipähkinärouhetta
50 g voita pieninä paloina
Täytä muffinssivuoat noin 2/3:n verran ja ripottele päälle kunnon kerros muruseosta. Paista noin 15-20 minuuttia tai kunnes muffinssit ovat kauniin värisiä. Jäähdytä hieman ja tarjoile lämpiminä.
Muffinssit syntyivät Mavis Butterfieldin ohjetta mukaellen.
Lämpöä marraskuun kaamokseen
toivottaa
Erja
50 g voita pieninä paloina
1 tl kanelia
Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Laita muffinssipellille 12 paperista muffinssivuokaa.
Muffinssit:
Sekoita jauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe. Ota jauhoseoksesta 1 rkl ja sekoita pilkottuihin karpaloihin (näin karpalot eivät valu vuoan pohjalle uunissa). Lisää öljy, muna ja maito ja sekoita tasaiseksi. Lisää karpalot ja sekoita tasaiseksi.
Murupäällinen:
Sekoita kaikki aineet kulhossa sormin murumaiseksi seokseksi. Älä sekoita liian tasaiseksi.
Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Laita muffinssipellille 12 paperista muffinssivuokaa.
Muffinssit:
Sekoita jauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe. Ota jauhoseoksesta 1 rkl ja sekoita pilkottuihin karpaloihin (näin karpalot eivät valu vuoan pohjalle uunissa). Lisää öljy, muna ja maito ja sekoita tasaiseksi. Lisää karpalot ja sekoita tasaiseksi.
Murupäällinen:
Sekoita kaikki aineet kulhossa sormin murumaiseksi seokseksi. Älä sekoita liian tasaiseksi.
Täytä muffinssivuoat noin 2/3:n verran ja ripottele päälle kunnon kerros muruseosta. Paista noin 15-20 minuuttia tai kunnes muffinssit ovat kauniin värisiä. Jäähdytä hieman ja tarjoile lämpiminä.
Muffinssit syntyivät Mavis Butterfieldin ohjetta mukaellen.
Lämpöä marraskuun kaamokseen
toivottaa
Erja
Ihanalta vaikuttaa ja meni kokeilulistalle. Blogisi olikin oikea aarre =)
VastaaPoista