27.11.2016

Kakkukuva kakun päälläSyötävällä kakkukuvalla saa näyttävän ja helpon koristeen kakun päälle. Kakkukuva voi olla vaniljapaperia, sokeripaperia tai vohvelipaperia. Näissä kakuissa on käytetty vaniljapaperia, jonka laitoin vedellä hyvin kevyesti sivellyn sokerimassan päälle (vettä sivellään vain siihen kohtaan, johon kuva tulee).

Kakkukuvia voi tilata netin kautta parin päivän toimitusajalla ainakin seuraavista yrityksistä: Kakkupaperi, Ullanunelma, Confetti, Juhlamaailma, Valokuva kakkuun ja Leipurin putiikki. Tarkat ohjeet kakkukuvien käyttöön ja videoitakin löytyy yritysten nettisivuilta. Ohjeita kannattaa noudattaa tarkasti, niin lopputulos on toivotun mukainen.

Valmiita kakkukuvia löytyy monesta eri teemasta, lähinnä lasten suosikkihahmoista. Valmiin kakkukuvan lisäksi yritykset tekevät kuvan omasta kuvastasi tai valokuvastasi. Näiden kakkujen kuvat on tehty lähettämistäni kuvista. Warhammer 40k -pelin pelaajalle haluttiin syntymäpäiväksi mikäpä muu kuin Warhammer-kakku, jonka vaalean kakkupohjan väleihin toivottiin sitruuna- ja lakritsimousset Turkinpippuri-crushilla. Kakun päällä sokerimassakuorrutus ja lakritsinmakuisesta sokerimassasta tehdyt koristeet. Valkoista kakkupaperia värjäsin tomuväreillä, niin sain se sopimaan kakun väritykseen paremmin.Työkaverini juoksi tänä syksynä Berlinin maratonin ja halusi juhlistaa upeaa suoritustaan teeman mukaisella kakulla. Suklaakakkupohjan täytteinä olivat vadelma- ja suklaamousset kokonaisilla vadelmilla ja Daim-rakeilla höystettynä. Kakun koristeina maratonreittikuva, juoksutossut ja Saksan lipun värinen mitalinauha. Juoksutossut ja mitalinauha olivat sokerimassaa. Onnittelut vielä kerran!
Mukavaa sunnuntaita!

toivottaa
Erja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti